Hoppa till innehåll
Hem » Gunpowder Milkshake – Lena Headey och Karen Gillan som mor-dotter duo

Gunpowder Milkshake – Lena Headey och Karen Gillan som mor-dotter duo

Vad sägs om en action-thriller med Lena Headey och Karen Gillan som rövsparkande mor-dotter duo?

Lena Headey är i princip alltid bra, oavsett om hon spelar maktgalna Cersei Lannister i Game of Thrones, självaste Sarah Connor i Terminator: The Sarah Connor Chronicles eller blomsterhandlaren Luce i gulliga Imagine Me & You!

Lönnmördaren Scarlet (Lena Headey) blev tvingad att överge sin då 12-åriga dotter Sam (Karen Gillan). 15 år senare är även Sam en hårdhudad lönnmördare, uppfostrad av ett hänsynslöst kriminellt gäng kallat The Firm. Ett jobb går fel och plötsligt jagas en 8-årig flicka av The Firm. Sam beslutar sig då för att skydda flickan. Det leder till att hon återförenas med hennes mor Scarlet. Tillsammans med Scarlets sidekicks så startar de ett våldsamt krig emot The Firm.

Carla Gugino, Angela Bassett, Paul Giamatti, Michelle Yeoh och Freya Allan är några av de övriga skådespelarna.

Filmen har premiär den 21 Juli 2021 i Sverige.

Trailer:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *