Hoppa till innehåll
Hem » Battlefield 2042 -Blir det bättre den här gången?

Battlefield 2042 -Blir det bättre den här gången?

  • Spel

Då har EA och svenska utvecklaren Dice avtäckt nästa spel i Battlefield-serien: Battlefield 2042! Efter två spel som inte var så jättebra (BF1 och BF5) så hoppas vi att man lyckas bättre den här gången.

Nya BF2042 utspelas alltså i framtiden och bara det bör ju innebära att man får mer frihet att lägga in intressanta prylar. Spelet stödjer upp till 128 spelare som krigar mot varandra, en dubblering mot tidigare. Man använder även Frostbite-motorn till max med spektakulära vädereffekter och förstörelse. Återstår att se hur bra det blir eller om man tröttnar på effekterna efter några rundor. Extrema vädereffekter har en tendens att bli jobbiga efter ett tag…

Spelet kommer att vara helt inriktat på multiplayer och saknar alltså en singelplayer-kampanj.

Personligen så hoppas jag att man skippar mycket av de ändringar man gjorde i BF5 och går tillbaka till något som mer liknar BF3/BF4. Speciellt när det gäller hur man uppgraderar och låser upp vapen och tillbehör. Gå tillbaka till att attachments ändrar egenskaper för vapen och inte nåt löjligt RPG-träd eller kort man skall köpa! Sen vore det ju bra om spelet levererades med tillräckligt många och bra kartor med från början…

Se trailern nedan. Men varning för den äckliga musiken! Hur svårt kan det vara att göra en variant av den gamla hederliga BF-låten?

Trailer:

Matimi0 går igenom nyheterna i BF2042:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *