Hoppa till innehåll
Hem » Spelerbjudanden i helgen – Tomb Raider rea & Division 2 gratisspel

Spelerbjudanden i helgen – Tomb Raider rea & Division 2 gratisspel

  • Spel
Tomb Raider 2013

Bara en liten notis om att Steam har en rejäl rea på Square Enix publicerade spel i helgen. Bland annat alla de tre senaste Tomb Raider-spelen. Ni hittar rean här.

De första två – Tomb Raider (2013) och Rise of The Tomb Raider (2016) är riktigt bra och helt klart värda ett köp om ni inte redan har dem! Shadow of The Tomb Raider (2018) var jag inte fullt så förtjust i men det är också ett väldigt snyggt och helt ok spel.

The Division 2

Svenskutvecklade The Division 2 är dessutom helt gratis att spela i helgen via Uplay och säljs med rejäl rabatt om ni vill behålla det! En förvånansvärt trevlig lootershooter, mycket tack vare hur detaljerad världen är och hur mycket det finns att göra även som singelplayer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *