Hoppa till innehåll
Hem » Command & Conquer Remastered Collection

Command & Conquer Remastered Collection

  • Spel

Command & Conquer och Red Alert serierna tillhör de klassiska RTS-spel som jag nog haft mest roligt med, både i skirmish-spel mot dator eller med en direktkopplad seriell-kabel mellan två datorer. Jo, så gjorde man på den tiden. 🙂

Men efter att studion Westwood blev uppköpta av EA så hände det som så småningom alltid händer – allt gick åt helsike och EA la ner studion…

Det har pratats om en remaster av de gamla spelen ett tag och nu har alltså EA officiellt meddelat att man släpper Command & Conquer Remastered Collection som innehåller de första spelen – Command & Conquer: Tiberian Dawn och Red Alert samt dess expansioner.

Enligt videon nedan så skall spelen vara remastrade för 4K upplösning och även innehålla alla ostiga (men ack så underbara) videosekvenser med ”riktiga” skådespelare. Men kanske det viktigaste: den underbara musiken av Frank Klepacki har också remastrats!

Samlingen skall släppas den 5 juni på både Origin och Steam.

Mer info på dess officiella hemsida.

Vågar man hoppas på att även Tiberian Sun & Red Alert 2 kommer i en remaster så småningom? Eller varför inte hela Mass Effect trilogin? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *