Hoppa till innehåll
Hem » Hitta senaste info om Covid-19

Hitta senaste info om Covid-19

Vi lever i en oviss tid just nu och det sprids mycket information om Coronaviruset. Även om folk menar väl så är det inte alltid som informationen är baserad på fakta. Därför tycker jag det är bäst att hålla ett öga på dessa officiella sidor:

Krisinformation.se

Krisinformation har en sida här med allmän info om covid-19.

Folkhälsomyndigheten.se

Folkhälsomyndigheten har en sida här med statistik över antal fall per region som uppdateras varje dag 14.00. Klicka länken kallad Statistik – antal fall covid-19 på sidan för att öppna denna, fungerar bäst på en större datorskärm. Skulle ni använda Internet Explorer så finns där en separat länk under.

Observera att eftersom den sidan uppdateras så tidigt på dagen så ser oftast senaste dagens siffror bättre ut än vad de egentligen är.

Ta hand om varandra!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *