Hoppa till innehåll
Hem » Predator Racing – vad händer med brorsans Pontiac?

Predator Racing – vad händer med brorsans Pontiac?

Predator Racing

Tänkte det var dags att posta lite info om vad som händer med min brors sida om hans kompressormatade Prostreet Pontiac Firebird -73

Brorsan jobbar vidare på bilen som aldrig blir färdig och har i vinter bland annat renoverat och byggt om motorn med nya kolvar, kamaxel, bättre kylning, ny övertrycksventil och drivning till kompressorn och en massa annat som jag inte begriper.

Men när man nu kan köra med den igen så måste man så klart ha ännu bredare bakdäck och bygga en ännu grövre bakaxel med ännu kraftigare diff o axlar! På bilden ovan kan ni se de nya däcken som så klart är de bredaste gatdäck som går att köpa! Skam vore väl annars…

Hemsidan om hans bilar skall komma upp så småningom men det lär ta ett tag än. Efter att ha bytt Webbhotell och gått ifrån Windows server till Unix så är det dags att göra om allt. Den gamla sidan använde en egenkodad publiceringslösning i ASP och MySQL som inte funkar på nya servern och designen var hopplöst gammal (ingen vettig människa har designat med frames eller ASP det sista decenniet…). Sen skall brorsan gå igenom allt och bestämma vad nya sidan skall innehålla så det lär ta ett tag innan den kommer upp igen…

Etiketter:

2 kommentarer till “Predator Racing – vad händer med brorsans Pontiac?”

 1. Halloj. Har hört talas om att ni har åkt predator I många år. En kompis har tydligen följt er blogg pga racing.

  Jag håller på med en tunnelram uppsättning på cheva bigblock men saknar 1ans kam till ”metering valve”. Är det något ni råkar ha över så jag kan köpa? Annars får jag nu i cotonatider vänta i 1 5 månader från USA…

  Mvh
  Gunnar

  1. Hej,
   Nej tyvärr… Har inget kvar alls till Predator förgasare. Kolla med Persåkers… finns kanske något gammalt kvar på någon hylla.

   Mvh
   Joakim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *