Predator Racing – vad händer med brorsans Pontiac?

Predator Racing – vad händer med brorsans Pontiac?

Tänkte det var dags att posta lite info om vad som händer med min brors sida om hans kompressormatade Prostreet Pontiac Firebird -73

Brorsan jobbar vidare på bilen som aldrig blir färdig och har i vinter bland annat renoverat och byggt om motorn med nya kolvar, kamaxel, bättre kylning, ny övertrycksventil och drivning till kompressorn och en massa annat som jag inte begriper.

Men när man nu kan köra med den igen så måste man så klart ha ännu bredare bakdäck och bygga en ännu grövre bakaxel med ännu kraftigare diff o axlar! På bilden ovan kan ni se de nya däcken som så klart är de bredaste gatdäck som går att köpa! Skam vore väl annars…

Hemsidan om hans bilar skall komma upp så småningom men det lär ta ett tag än. Efter att ha bytt Webbhotell och gått ifrån Windows server till Unix så är det dags att göra om allt. Den gamla sidan använde en egenkodad publiceringslösning i ASP och MySQL som inte funkar på nya servern och designen var hopplöst gammal (ingen vettig människa har designat med frames eller ASP det sista decenniet…). Sen skall brorsan gå igenom allt och bestämma vad nya sidan skall innehålla så det lär ta ett tag innan den kommer upp igen…

Märkt med:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*