Hoppa till innehåll
Hem » Metallica & San Francisco Symphony gör det igen: S&M2

Metallica & San Francisco Symphony gör det igen: S&M2

  • Musik

Metallica firade i höstas att det var tjugo år sedan man spelade in livealbumet S&M. Det gjorde man med att återigen uppträda med San Franciscos symfoniorkester och spela in en ny version. Utöver gamla låtar ifrån första S&M så spelade man även nyare material och Alexander Mosolovs Iron Foundry. Konserten visades sedan på över 3700 biografer världen över. Den slog då rekord som den största ”global rock event cinema release of all time”.

Nu släpper Metallica konserten som albumet S&M2 på CD, DVD och Blu-ray den 28 augusti!

Se Metallica och San Francisco Symphony framföra Nothing Else Matters i ny tappning nedan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *