Hoppa till innehåll
Hem » The Pretty Reckless – Death By Rock And Roll – akustisk

The Pretty Reckless – Death By Rock And Roll – akustisk

  • Musik

Taylor Momsen och hennes band The Pretty Reckless har man inte hört så mycket av de senaste åren men nu verkar det vara dags igen! I maj skrev de kontrakt med Fearless Records och planerar att ge ut sin fjärde skiva i år. Skivan Death by Rock and Roll skall redan vara färdiginspelad och första låten med samma namn är nu släppt.

De planerar även en turné senare i år men det beror så klart på hur läget är.

Bandets nuvarande medlemmar:

  • Taylor Momsen – sång, gitarr
  • Ben Phillips – gitarr
  • Jamie Perkins – trummor
  • Mark Damon – bas

Taylor startade sin karriär som modell för Ford Models när hon var endast två år gammal. Som tonåring var hon frontfigur för bland annat Madonnas klädmärke ”Material Girl”. Hon jobbade även som skådespelare i ett flertal filmer och TV-serien Gossip Girl. Men numera verkar hon helt fokusera på sin karriär som sångare och låtskrivare.

Nedan en video där bandet framför en akustisk version av Death by Rock and Roll för iHeart Radio:

? Mer om The Pretty Reckless på Wikipedia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *