Hoppa till innehåll
Hem » Steam SommarRea 2020 – Förslag på prisvärda Spel

Steam SommarRea 2020 – Förslag på prisvärda Spel

  • Spel

UPPDATERAD med fler spel!

Steams sommarrea har just dragit igång och kommer att pågå fram till klockan 19.00 den 9 juli. Tänkte tipsa om några spel som ni kanske missat men som nu är värt att skaffa till nersatt pris!

Som vanligt så är det stort tryck på Steams hemsida så får ursäkta att det tagit nån dag innan jag fick ihop denna lista.

Förslag på kraftigt rabatterade spel:

THE WITCHER 3: WILD HUNT – GAME OF THE YEAR EDITION är komplett med båda expansionerna. Utan tvekan ett av de bästa RPG-spel som gjorts och än i dag mitt favoritspel. Storyn med expansioner kan lätt ge en hundratals timmar spelande i en fantastisk öppen värld. -70% Rabatt

Wolfenstein: The New Order är nog fortfarande det bästa spelet i moderna Wolfenstein-serien. Förvånansvärt bra singelplayer story med en alternativ historia där nassarna vinner och det är upp till BJ Blazkowicz att besegra dem! -70% Rabatt

Wolfenstein: The Old Blood släpptes efter The New Order men är egentligen en prequel. Nästan lika bra som föregångaren! -70% Rabatt

Wolfenstein II: The New Colossus är också en höjdare. Lite mer ojämn än tidigare spel men när det är bra är det riktigt bra! -70% Rabatt

Sniper Elite 4 är riktigt trevligt i singelplayer. Smyg runt som en krypskytt och besegra fienden i andra världskrigets Italien. Bästa spelet i serien. Vill ni skjuta pungen av Hitler så är det värt att köpa till Season Pass! -80% Rabatt

Assassin’s Creed Odyssey är också ett riktigt trevligt RPG singelplayerspel med en massiv öppen värld och massor med uppdrag o story att plöja igenom. Man spelar så klart som Kassandra! -67% Rabatt

DOOM Eternal är redan nersatt till halva priset! Doom 2016 var ju ett mästerverk och Eternal sägs vara ännu bättre. -50% Rabatt

Far Cry 5 var lite ojämnt för mig. Den stora öppna världen är väldigt trevlig och snyggt renderad men själva storyn ganska ointressant. Värst var när man bara ville göra lite roliga sidosaker men plötsligt blev kidnappad och intvingad i storyn. -75% Rabatt

Spelen i den senaste Tomb Raider trilogin: Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider samt Shadow of the Tomb Raider är klart värda ett köp! Sista spelet (Shadow) var lite tveksamt för mig men fortfarande värt det nersatta priset om man vill spela igenom hela trilogin. Se till att köpa paketen som har alla DLC för de har nu i princip samma pris som enbart spelen. ca -80% Rabatt

STAR WARS™ Battlefront™ II är egentligen inte alls på min radar. Men nu när EA blivit klokare(?), lagt upp det på Steam och spelet är ”komplett” så kanske det är värt halva priset? Bara för att spela igenom kampanjen kanske? -50% Rabatt

Terminator: Resistance är ett FPS-spel som utspelar sig i framtida kriget emot Skynet. Det har till och med lite RPG inslag. Inte något AAA spel direkt, men kanske rent av lite ostigt charmigt. Det märks att de som gjort det faktiskt är insatta i de första två Terminator-filmerna. De nyare filmerna existerar så klart inte men i mitt huvud så fortsätter storyn med TV-serien: The Sarah Connor Chronicles. -40% Rabatt

HITMAN 2 är senaste utgåvan av denna serien. Jag gillar inte hur man ger ut dessa spel i omgångar. Men när man kan köpa hela paketet för ett vettigt pris så kan det helt klart vara värt det. -70% Rabatt

Cloudpunk kanske kan vara något i väntan på att Cyberpunk 2077 släpps? Fast det påminner nog mer om staden i filmen Femte Elementet. Bara några månader gammalt och med rabatt så kostar det ca 150:- -25% Rabatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *