Hoppa till innehåll
Hem » The Witcher Säsong 2 – Intervju med Lauren Hissrich

The Witcher Säsong 2 – Intervju med Lauren Hissrich

TV Guide har postat en videointervju med The Witcher showrunnern Lauren Schmidt Hissrich. De pratar lite om vad vi kan förvänta oss i säsong 2. På grund av pågående pandemi så fick man pausa produktionen men siktar nu på att börja igen under Augusti.

En av de mest välkomna förändringarna är att man skippar de ständiga tidshoppen och nu istället kan följa alla under samma tid. I första säsongen så visade man tre olika tidslinjer med Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) och Ciri (Freya Allan) vilket många tyckte blev onödigt komplicerat. Något jag tycker man enkelt kunde löst genom att börja varje scenbyte med en beskrivande text. Ni vet som nästan alla andra serier gör när man skiftar mellan tidsperioder…

I övrigt säger Hissrich att vi får se mer om Geralts bakgrund, hans roll som fadersfigur till Ciri och förhållandet med Yennefer så klart. Vi skall även få lite fler påskägg ifrån spelen även om TV-Serien bygger på böckerna.

Säsong 2 är tänkt att ha 8 avsnitt och släppas nån gång under 2021.

Se intervjun nedan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *