Hoppa till innehåll
Hem » Wonder Woman 1984 – Ny Trailer med Cheetah

Wonder Woman 1984 – Ny Trailer med Cheetah

DC släppte nyss den sista trailern till Wonder Woman 1984 under deras DC FanDome event. Gal Gadot spelar så klart Diana Prince / Wonder Woman igen och Chris Pine Steve Trevor. Pedro Pascal spelar den elaka media mogulen Maxwell Lord och Kristen Wiig vännen Barbara Ann Minerva som förvandlas till fienden Cheetah.

Patty Jenkins står för regi precis som förra filmen.

I trailern får vi se första glimtarna av hur Cheetah ser ut efter full förvandling. Tack o lov så ser hon bättre ut än katterna i floppen Cats! Inte ens Taylor Swift kunde rädda den katastroffilmen.

Jag gillade första Wonder Woman-filmen och tycker den är en av de bättre filmerna DC gjort på senare tid. Gal Gadot var och är perfekt som Diana / Wonder Woman! Men tyvärr så tappade filmen lite på slutstriden som var nästan skrattretande dålig med en ointressant fiende och kassa specialeffekter. Det verkade nästan som man fick slut på resurser och bara hafsade ihop ett slut på en annars riktigt bra film. Förhoppningsvis lyckas Patty Jenkins få till det hela vägen den här gången.

Filmen skall nu släppas i biografer 2 oktober 2020. Jag väntar som vanligt tills den går att se hemma i soffan…

Se trailern nedan:

? Mer om Wonder Woman 1984 hos IMDB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *