Hoppa till innehåll
Hem » Foo Fighters – Making A Fire

Foo Fighters – Making A Fire

  • Musik

Dave Grohl och hans band Foo Fighters rockar vidare! De släppte nyss sitt tionde studioalbum kallat Medicine at Midnight.

Making a Fire är första låten på albumet och nedan kan ni se dem framföra den live i studio 606. Albumet spelades in i slutet på 2019 i ett gammalt hus i Encino, Los Angeles och enligt Grohl verkade det vara besatt av spöken:

”I knew the vibes were definitely off, but the sound was fucking on. We would come back to the studio the next day and all of the guitars would be detuned. Or the setting we’d put on the mixing board, all of them had gone back to zero. We would open up a Pro Tools session and tracks would be missing. There were some tracks that were put on there that we didn’t put on there. But just like weird open mic noises. Nobody playing an instrument or anything like that, just an open mic recording a room.”

Bandets nuvarande medlemmar:

  • Dave Grohl – sång, gitarr
  • Taylor Hawkins – trummor
  • Rami Jaffee – keyboard, piano
  • Nate Mendel – bas
  • Chris Shiflett – gitarr
  • Pat Smear – gitarr

Se videon nedan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *