Hoppa till innehåll
Hem » Zack Snyder’s Justice League – Snyder Cut är här

Zack Snyder’s Justice League – Snyder Cut är här

Får erkänna att jag var inte alls intresserad av att se Zack Snyder göra sin egna ”Snyder Cut”. Men nu när Zack Snyder’s Justice League skall släppas så är man ändå lite nyfiken. Det kan väl knappast bli värre än originalversionen och trailern ser faktiskt lite lovande ut!

Justice League som släpptes 2017 blev ju rena soppan och ytterligare en i raden av undermåliga DC-filmer. Snyder fick avbryta arbetet med filmen efter en familjetragedi och Joss Whedon kallades in att färdigställa. Tydligen så ändrade Whedon lite väl mycket och varkens Snyder, skådespelarna eller fansen blev nöjda. Men nu har alltså Snyder fått knåpa ihop sin egna version som är hela 4 timmar lång.

Filmen skall ha en hel del nytt material med bland annat Jared Letos Joker, Ray Fishers Cyborg, en omdesignad Steppenwolf och Darkseid. Även musiken är ny.

Här i Sverige kommer den tydligen att släppas på HBO Nordic den 18 mars.

Se trailern nedan:

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *