Hoppa till innehåll
Hem » Steams Kinesiska Nyårs-REA

Steams Kinesiska Nyårs-REA

  • Spel

Steam har just nu sin årliga Kinesiska Nyårs-REA med en del trevliga erbjudanden. Denna är dock inte lika omfattande som sommar- och vinter-reorna. Men är man på jakt efter något nytt att spela så kanske det finns något att fynda! Rean varar till och med klockan 19.00 den 15:e februari.

OBS: Alla de spel jag tipsade om i sommarens rea är även nersatta nu så kolla in dessa med!

Av de som tillkommit kan kanske dessa vara intressanta:

Red Dead Redemption 2 är ett spel som väl knappast behöver någon introduktion. Rockstar har gjort ännu ett mästerverk även om jag själv kanske tycker det är lite väl långsamt. Men storyn och vyerna är underbara. -33% Rabatt.

STAR WARS Jedi: Fallen Order – tydligen är det här det enda bra singelplayer Star Wars-spel som EA lyckades få till under sin exklusiva licens! Jag har inte spelat men recensionerna verkar överväldigande positiva. -50% Rabatt.

Battlefield V Definitive Edition – Jag tappade helt intresset för Battlefield-serien efter förra spelet (BF1) och BF5 testade jag bara betan på. Tyckte då att man ändrat för mycket av spelmekaniken och det var helt enkelt inte kul längre så det blev inget köp. (Innan dess hade jag spelat alla BF-spel som kom ut till PC…) Men det verkar som att man gjort en hel del förbättringar sen dess. Så när man nu kan köpa Definitive Edition med allt extra innehåll så kanske det kan vara värt. -60% Rabatt

Need for Speed™ Heat Deluxe Edition kan kanske vara något? Har inte spelat något ur NFS-serien på många år men spelet har faktiskt fått bra kritik. -65% Rabatt.

Cyberpunk 2077 måste tas med även om rabatten inte är så jättestor. Det har ju blivit väldigt populärt att hata detta spel så alltid retar det någon… Jag har faktiskt väldigt trevligt med Cyberpunk och spelet har inte kraschat en enda gång. Visst har det problem men mycket av det är ”öppna värld glitchar” som inte stoppar mig från att gilla storyn och karaktärerna. AI:n är dock inget vidare och sen var det det där med saker man visat upp tidigare som nu inte finns med i spelet…

Grafiken är väldigt trevlig men det krävs en rejäl GPU, annars kan man glömma att köra på max. Detta är nog första spelet som fått mig att känna sug efter ett grafikkort med Raytracing-stöd. Men det funkar faktiskt OK utan också i 1440p High med mitt gamla överklockade 1080 Ti. Hoppas att CDPR kan fortsätta att förbättra spelet framöver för det kan bli ett mästerverk med tiden. Men det är då på PC, på konsol verkar det än så länge vara rena katastrofen… -10% Rabatt.

V säger godnatt till Night City (Cyberpunk 2077).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *